Kill Covid-19

not the economy

Het zijn bizarre tijden vol onzekerheden. Gelukkig hebben wij afgelopen week veel bedrijven kunnen helpen met hun communicatie naar hun klanten. We hebben snel geschakeld en nauw samengewerkt om zo alle klanten van onze klanten up-to-date te houden over de ontwikkelingen binnen hun bedrijf: Voor de één is het alleen kenbaar maken dat er voornamelijk thuis gewerkt wordt, de ander is tot 6 april gesloten en voor sommige zijn we juist aan de slag gegaan om omzet te behouden.

Een omzetverlaging is de grootste angst voor veel ondernemers. Wij geloven dat we dit samen kunnen aanpakken. Nee, we gaan deze crisis niet helemaal oplossen, maar wij kunnen als ondernemers een signaal afgeven dat we door moeten gaan. Nu stilstaan creëert een nog grotere crisis dan die van vandaag. Samen staan we sterk. Keep the downwards curve flat.

Onder het mom van “Kill covid-19, not the economy” willen wij iedereen vragen om zo ‘normaal’ mogelijk zaken te blijven doen. Als we de economie nu pauzeren wordt de schade veel groter, waarschijnlijk niet te overzien.
Wij vragen daarom iedere ondernemer om een zo groot mogelijk percentage van zijn of haar omzet te gebruiken om andere ondernemers aan het werk te houden. Hiermee zullen we bovendien de druk op de staatssteun verminderen, waardoor bedrijven en instellingen die nu echt stil staan meer ruimte kunnen krijgen.
Als ondernemers kunnen we elkaar ook helpen door creatieve oplossingen te bedenken of andere manieren van verkoop te bedenken. We zien op dit moment al tal van mooie initiatieven. Dit moeten we delen zodat we gezamenlijk verder kunnen.

Dankzij de mogelijkheden van het digitale tijdperk zijn we in staat om op afstand met elkaar te werken, met elkaar verder te denken en weten we onze klanten effectief te benaderen. We denken graag mee hoe we dit op jouw situatie kunnen toepassen.

Laten we onze koppen niet in het zand steken, maar juist de armen uit de mouwen. Samen kunnen wij dit aan! Wil je meehelpen of meedenken met dit initiatief?