online marketing

krijg inzicht in waardevolle leads

Wie bezoekt jouw website en wat is het online gedrag van deze ‘leads’. Juist nu wil je mogelijke kansen niet laten liggen.
De afgelopen weken kregen wij veel vragen van onze klanten over verbeterd inzicht in de bezoekers van hun website. Welk bedrijven bezoeken jouw website, waar zijn ze naar op zoek… en hoe kom je met deze toekomstige klant in contact?

Om dit inzicht te creëren hebben wij met Leadforensics de handen in één geslagen. Leadforensics is gespecialiseerd in het analyseren en verrijken van bezoekersinformatie tot hapklare leads. Het gebruik van hun software heeft ons veel meer inzicht gegeven in welke bedrijven ons opzoeken en vooral waar ze naar op zoek zijn. Door dit inzicht kunnen wij gepaste vervolgstappen nemen in het opstellen van een op maat gemaakte verkoopstrategie. Iedere bezoeker is uniek.

Samen met Leadforensics bieden we onze klanten de mogelijkheid deze software twee weken gratis te proberen. Zodoende kun je zelf ervaren of dit programma ook voor jou extra sales genereert. Want een beetje extra hulp kan iedereen op dit moment wel gebruiken. Ervaar het zelf, zonder verplichting.

Interesse? Vul onderstaand formulier in zodat we voor jou aan de slag kunnen gaan.

Leadforensics

Ja ik wil het 2 weken vrijblijvend uitproberen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.